Τετρακτίς στούντιο - Χειροποίητα επιτραπέζια παιχνίδια
Τετρακτίς στούντιο

Παιχνίδια του Κόσμου

Αρχική Μαθήματα Παρενθέσεις
Κατασκευή παιχνιδιών

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Βρήκα όσα παιχνίδια μπορούσα.  Από τις πιο παλιές εποχές, που υπάρχουν στοιχεία, μέχρι σήμερα. Μερικά χάνονται στα βάθη του χρόνου και όσα γνωρίζουμε γι αυτά είναι υποθέσεις από τους ερευνητές.

Άρχισα να τα σχεδιάζω ξανά, προσπαθώντας να προσαρμόσω κάθε παιχνίδι στις ιδιαιτερότητες του υλικού, να δώσω τον απαραίτητο όγκο που απαιτεί η προσωπικότητά του, να αναδείξω το χαρακτήρα του μέσα από τις λεπτομέρειες, να διατηρήσω τη λειτουργικότητά του και να βρω τα χρώματα που το ζωντανεύουν και το φωτίζουν περισσότερο.

Ήταν μια διαδικασία που πήρε πολύ χρόνο. Έφτιαχνα το κάθε παιχνίδι, το δοκίμαζα για να βρω τα μυστικά του, να δω πως φαίνεται, πως παίζεται.  Το βελτίωνα, και ξανά απ` την αρχή. Μερικά χρειάστηκε να τα αλλάξω πολλές φορές για να φτάσω στην τελική μορφή. 

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που με απασχόλησαν ήταν το χρώμα, το υάλωμα που θα χρησιμοποιούσα για το κάθε παιχνίδι, που δίνει εκτός από την αντοχή και την τελική του εμφάνιση. Μετά από πολύ πειραματισμό, κατέληξα στη χρήση υαλοποιημένου χρωματισμένου πηλού σαν επίστρωση διότι δένει άψογα με το σώμα του αντικειμένου και δίνει μια μοναδική υφή και αίσθηση.

Σελίδα « < 1 2 3 > »
© 2018 ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ studioΑΡΧΙΚΗΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΡΟΥΣΤΑΚΕΡΑΜΙΚΑΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣΜΑΘΗΜΑΤΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΤΟΠΟΘΕΣΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
000652481 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ