Τετρακτίς στούντιο - Πληροφορίες παραγγελιών
Τετρακτίς στούντιο

Παραγγελίες

Αρχική Μαθήματα Παρενθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Πατώντας το κουμπί παραγγελίας “αγορά” που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στη σελίδα του κάθε αντικειμένου, πηγαίνετε αυτόματα σε σελίδα όπου πρέπει να επιλέξετε τον τόπο προορισμού. Πατήστε «συνέχεια» για να δείτε το κόστος συσκευασίας και αποστολής. Το κόστος αυτό είναι ανάλογο με το βάρος και προστίθεται στην τιμή του αντικειμένου. (Στις τιμές που αναγράφονται στα αντικείμενα συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ, όμως δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος συσκευασίας και αποστολής).

Μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Τηλεφωνικά στο (+30) 28210-80118 ή με e-mail στο info@tetraktis-studio.gr . Θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

2. Μπορείτε να παραγγείλετε on line, πληρώνοντας μέσω Pay Pal, συμπληρώνοντας το έντυπο παραγγελίας στην ανάλογη σελίδα. Κατόπιν σας καθοδηγεί η κάθε σελίδα, συμπληρώνοντας τα ανάλογα πεδία και πατώντας «συνέχεια».

3. Αν δεν έχετε λογαριασμό Pay Pal, μπορούμε να σας στείλουμε ειδικό σύνδεσμο πληρωμής με e-mail, με τον οποίο μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα του Pay Pal και μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η συναλλαγή γίνεται στην ιστοσελίδα του Pay Pal, που είναι ο μεγαλύτερος και ασφαλέστερος παγκόσμιος οργανισμός οικονομικών συναλλαγών.

Παρακαλούμε όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, καταχωρήστε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί η παραγγελία, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. (Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή, ασφαλή από δημοσιοποίηση ή αποκάλυψη σε τρίτους)

Σελίδα « < 1 2 3 > »
© 2018 ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ studioΑΡΧΙΚΗΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΡΟΥΣΤΑΚΕΡΑΜΙΚΑΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣΜΑΘΗΜΑΤΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΤΟΠΟΘΕΣΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
000672643 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ